Feedback vragen, geven en ontvangen

Kan jouw team zich ontwikkelen in het constructief geven van feedback omdat dit nu mogelijk helemaal niet, alleen bij fouten of op een veroordelende manier gebeurt? Investeer dan drie uur in de training feedback vragen, geven en ontvangen.

We starten met een intake met één of enkele teamleden die inzicht kunnen geven in de huidige stand van zaken. Op basis van dit gesprek wordt het programma op maat aangescherpt. De beste leerresultaten haal je in een veilige leeromgeving en daarom bestaan de deelnemers van deze training enkel uit (jouw) teamleden. We werken met praktijkgerichte opdrachten die je direct kunt toepassen in je eigen werkzaamheden. Doen is immers de beste manier van leren! We halen in deze training een optimaal leerresultaat doordat we met elkaar op een constructieve wijze aan eenieders persoonlijke leerwensen werken. Wat de training tot slot sterk en waarheidsgetrouw maakt is de inzet van een ervaren trainingsacteur.

Omdat de training op maat gemaakt wordt, is iedere feedbacktraining toegespitst op teamafhankelijke leerwensen. In grote lijnen focussen we in de training op:
1) De huidige stand van zaken in het team: hoe werken we samen? Wat loopt er lekker? En, wat loopt er vooral niet lekker? Zodra deze inzichten boven water zijn, weten we precies waar we in deze feedbacktraining aan gaan werken;
2) Gedrag lokt gedrag uit: op methodische wijze verkrijgen we inzicht in eigen en elkaars gedrag. We ontdekken onder andere hoe je bewust invloed kunt uitoefenen op elkaars feedbackhouding en -reactie;
3) Feedback vragen: drempelloos om feedback vragen aan je collega’s? Het kan!
4) Feedback ontvangen: direct je inzicht in je eigen en elkaars gedrag toepassen door feedback te ontvangen.
5) (Ongevraagd) feedback geven: je leert constructief feedback geven waar iedereen wat aan heeft.

En daarna?
Aan de slag! In het vragen, ontvangen en geven van feedback kun je jezelf altijd blijven verbeteren.

Duur van deze training: 3 uur (mogelijk uit te breiden)

Schrijf je in middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.

Vraag de opleiding aan middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.