timeaxx: software om in planning en productie QRM te versterken

Shop Floor Control (SFC) timeaxx is gebaseerd op de Quick Respons Manufacturing (QRM) methode. Deze QRM software is een uitkomst voor bedrijven die klantspecifiek produceren (lage volumes, veel productvariëteit). timeaxx faciliteert de productieplanning en productiecontrole. Orders doorlopen de productieroute in uw bedrijf met behulp van de beproefde POLCA-methode: van opdracht tot levering. timeaxx gebruikt de uitgebreide POLCA-methode, die proactief over meerdere cellen werkt. In tegenstelling tot conventionele planborden / controlestations, stelt timeaxx niet alleen bestellingen uit in geval van fouten of knelpunten, maar vestigt ze hierop de aandacht in een vroeg stadium en visualiseert een alternatieve planning. U bent daardoor in staat om proactief en tijdig te reageren op eventuele gebeurtenissen. Met als resultaat dat u de doorlooptijd van het proces kunt minimaliseren en een optimale leverbetrouwbaarheid te behouden.

timeaxx dashboard
timeaxx dashboard

Volledig in functionaliteit

timeaxx vormt een aanvulling op bestaande bedrijfssoftware (zoals ERP / MRP, WWS) en neemt de benodigde gegevens over via een configureerbare interface (er bestaan ​​al configuraties voor verschillende systemen). De software biedt u onder meer als aanvullende functionaliteit:
Realtime, dynamische planning
Shopfloor Management geschikt voor Laag Volume Veel Variëteit productieomgevingen
Uitvoering orders volgens Pull-Principles (POLCA)
Visualisatie van de KPI’s

timeaxx is volledig ontworpen als een webapplicatie zodat alle informatie op verschillende desktop- en mobiele apparaten kan worden getoond. De verwerking van informatie gebeurt realtime, zodat u altijd de huidige status van uw bestellingen in beeld heeft.

 

Gebruiksvriendelijk inzicht en overzicht

Shop Floor Control beschikt over een intuïtieve touch-interface. Planners en productiemedewerkers krijgen op het scherm een duidelijke en heldere visualisatie van projectgerelateerde informatie. Deze maakt het mogelijk om betere beslissingen te nemen. Het digitale order-planning & routing systeem ondersteunt hen, gebaseerd op POLCA principes, in hun dagelijkse werkzaamheden. Omdat alle informatie transparant is, heeft iedereen inzicht en overzicht in de productiestatus. Het management beschikt online over up to date informatie voor operationele coördinatie en om strategische doelen te behalen. Binnen QRM is dit een zo kort mogelijke doorlooptijd.

timeaxx shopfloor
timeaxx shopfloor

Wilt u uw QRM strategie krachtig ondersteunen met software. Zonder dat u allerlei aparte Excel bestandjes bij hoeft te houden? Overweeg dan de krachtige all-in one oplossing van timeaxx.

Schrijf je in middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.

Vraag de opleiding aan middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.