Continue verbeteren

De handleiding is een boek voor mensen die in de praktijk aan de slag gaan met de MCT-methode. De methode is gebaseerd op tijd en de methode ondersteunt continue verbeterprojecten. Dit omdat het bedrijfsbrede verspillingen kwantificeert. Als MCT op de juiste manier wordt gebruikt, hoeft het geen intensieve en diepgaande analyse te zijn en kan het relatief eenvoudig worden toegepast.

Door voor- en achteraf waarden te vergelijken, biedt MCT een eenvoudige maar krachtige manier om de verbetering te meten. Hoewel de oorsprong van de methode in de productie ligt – het staat acroniem voor Manufacturing Critical path Time – kan de methode in veel contexten worden gebruikt, waaronder toeleveringsketens, verzekeringen, banken, zorgverleners en andere industrieën.

Te bestellen voor € 14,95 (excl. BTW en verzendkosten) per e-mail.

Alle belangrijke punten op een rij

Deze gids bevat de belangrijkste regels en richtlijnen voor het gebruik van MCT-methode. Hij dient als een gebruikershandleiding met de kernpunten van de methode en een checklist om ervoor te zorgen dat je rekening hebt gehouden met de belangrijkste items die je nodig hebt voor berekeningen en gebruik.

Deze gids is een “must-have” voor iedereen die MCT gebruikt in projecten voor continu verbetering! Zeker als je aan de slag bent of gaat met de implementatie van Quick Response Manufacturing (QRM).

Schrijf je in middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.

Vraag de opleiding aan middels onderstaand formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.